Certificeringen

Kranenburg Container Reparaties levert diensten volgens strenge eisen. Om de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening te waarborgen en verbeteren beschikken wij over diverse managementsystemen op het gebied van kwaliteitsmanagement, (arbo-)veiligheidsmanagement en milieumanagement.

De BGR-186 norm is een Duitse norm waarbij afzetcontainers jaarlijks geïnspecteerd moeten worden om de veiligheid te kunnen waarborgen voor gebruikers en de samenleving. Kranenburg Container Reparaties heeft een managementsysteem in samenwerking met TUV Nederand QA B.V. ontwikkelt om de kwaliteit en veiligheid van de containers te kunnen waarborgen. Het managementsysteem wordt zowel intern als extern beoordeelt. De externe beoordeling wordt uitgevoerd door TUV Nederand QA B.V.

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Deze certificering toetst het managementsysteem op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Het managementsysteem van Kranenburg Container Reparaties word zowel intern als extern beoordeelt. De externe beoordeling wordt uitgevoerd door TUV Nederand QA B.V.